Loppisfynd

Hej Agnes!

Jag köpte en bok till dej när jag var på loppis i Stockholm. Den var en av mina favoriter när jag var liten...I den kan man bl.a. läsa om ormen Kriktor!När vi träffas nästa gång ska vi läsa om Kriktor och om Den Olydiga Ballongen...
17.07.2011 kl. 22:21

om en potatis, del 6

Eckligt! Hjälp mig. Och sen dök det upp mangopuré och hela kiisseliinfernot bröt ut.

Jag har haft en traumatisk vecka. Hur har din vecka varit?

/agnes, utmattad.
16.04.2011 kl. 20:29

om en potatis, del 5

Moster!

Huhu - är du där ännu? Vi närmar oss slutet, nämligen! Noterar du min skeptiska min? Ser du det klimpiga potatismoset, pojkskeden, alltihopas eländighet? Varför har jag jamas? Vad är det för fel på mina föräldrar? Kunde man inte tänka sig att man hellre skulle äta potatismos iförd nån typ av icke-nattkläder? Fattar du nånting av det här?(Och om tant Gunilla råkar se detta vill jag ännu en gång tacka för pyjamasen och betona att den funkar utmärkt att sova i. Men med mos? Passar den till just mos?)

/agnes
16.04.2011 kl. 20:24

om en potatis, del 4

Moster!

Det är jag igen. Vi kör väl direkt?Blobben till vänster (eller var den nu är) är potatismos, pojksked loungear nonchalant på pedagogisk tallrikskant, spänningen stiger....

/agnes
16.04.2011 kl. 20:15

om en potatis, del 3

Hej bara,

Moster, det är jag igen... och min vän potatisen.


Jag antar att du börjar gissa vart det här är på väg?

/agnes och storpotät


16.04.2011 kl. 19:59

om en potatis, del 2

Hej igen,

Och det här - ta-daa - är min första potatis!
Stay tuned för den spännande fortsättningen!

/agnes
16.04.2011 kl. 19:54

om en potatis, del 1

Hej moster,

Det här skitbloggverktyget ger mej och min mamma krupp! Och krupp är farligt! Vet du om det alls går att ladda upp mer än en bild i taget? Huuur gör man? Kan du lära en fyramånaders kruppatient? Anyways: Vet du vad detta är?Facit: Det är en ultrapedagogisk kanintallrik som både lär en räkna och illustrerar tomatodlingens grundprinciper. Och så pojkskeden. Minns du?
16.04.2011 kl. 19:50

"Mr. Jones wishes he was someone just a little more funky"

Det här är nog en av de låtar jag lyssnat på mest på i hela mitt liv, om man räknar antalet genomlyssningar. Jag minns speciellt en hemskt tråkig midsommar när jag och din mamma låg och lyssnade på Counting Crows-skivan på golvet i mitt rum. Det var egentligen ganska trevligt.

16.04.2011 kl. 19:13

"Wake Up"

Låt 2:"I guess we'll just have to adjust"
31.03.2011 kl. 20:04

"lillebror, bli inte som jag när du blir stor"


Nu är din spellista äntligen klar, Agnes! Jag tänkte att vi typ kunde ta en låt om dagen för att göra det hela lite mera spännande. So, here we go!

Låt 1:Det är Håkan Hellströms första hit förstås och den är ju så bra. Det var vår och jag   gick första året vid Åbo Akademi. Jag bandade in den på kassett från P3 när jag     var hemma i Österbotten och spolade tillbaka och spelade den om och om igen. Jag minns att det första jag gjorde när jag kom hem efter att ha varit en månad i Skottland var att lyssna på Känn ingen sorg för mig Göteborg i min lilla studiebostad. Det var en fin kväll.
Låten fick också ge namn till den här spellistan eftersom din mommo var övertygad     om att du skulle bli en ”lillebror”!
28.03.2011 kl. 16:31

Bataten rycker närmare!

Hej moster

Men huh, det låter jobbigt det där. Hoppas du mår bättre nu.

I förrgår var min mommo och moffa här och hälsade på oss (mej mest, tror jag) och jag åkte med dem till ikea och sov där en stund och sen åkte vi hem igen. (Jag brukar göra så där ibland att jag åker till nån butik och somnar och så vaknar jag hemma på hallgolvet.) Det var ett ganska kort och hastigt  besök, men jag var ändå heeelt slut efteråt och sov nästan hela dagen efter att de åkt. De är snälla människor, men på något sätt tydligen jättetröttsamma. En orsak till att jag blev så trött var kanske för att jag höll på och försökte stå hela tiden. Att stå är för övrigt det nya bästa, det är så himla coolt! Du anar inte! Att sitta är mest vingligt och inte alls lika roligt, huvudet drar framåt och hela överkroppen knycklas liksom ihop och sen spyr man.

Har du märkt av det där - att magen och maten ryms mycket sämre när man sitter? Jag är lite bekymrad över det där sittandet, för nu har jag fått en stol där jag ska sitta när jag äter batat och sånt. Kan du fatta hur det ska gå till? För det första brukar jag alltid ligga raklång på rygg när jag käkar och dessutom är ju en batat  lika stor som hela mitt huvud?! Jag fattar inte hur det där riktigt är tänkt att gå till... Hur ska bautabataten få plats i skrynkelmagen? Och hur blir det om jag råkar somna och drunkar med huvudet i batattallriken?


undrar din agnes

Ps. Jag har nu fyllt femton veckor, i fredags, och det är skitsvårt att försöka krypa med ena handen i munnen! 

Ps2. Batattallriken har kanintryck!

Ps3. Men skeden är GRÖN! Är det en pojkfärg? Fast den är mintgrön så det kanske är okej ändå?
26.03.2011 kl. 18:00

hungrig och grinig

Nu förstår jag precis hur du känner dej, Agnes. När man bara äter flytande föda är man ju HUNGRIG JÄMT, alltså hela tiden. Och grinig blir man när man inte får äta choklad och pizza.

Suck,
moster
18.03.2011 kl. 14:53

älsklingsfötter 2.0Moster!

Jag glömde ju nästan att visa... Tack så jättemycket för sockorna, de passar alldeles fint och är inte ett dugg för stora.

Ps. Jag blängde strängt och tog sats för att gråta när jag såg mamman snegla på den andra ploppen, för  visst var det bara meningen att hon skulle äta den ena? Man kan verkligen inte släppa henne lös bland godis...
18.03.2011 kl. 13:56

happiness is a swirling pup

Hej moster!

När jag tänker på dig som sitter fast som en liten prick mitt ute i isen och blåsten
och inte kan ta dig någonstans utan att simma, så tycker jag att du kanske är lite, lite som en säl du också. Det gör mig glad.

Förresten, på tal om glad, har du någonting som gör dig alldeles så där alltigenom varm och glad i själen-lycklig? Sådär att du nästan svimmar och blir lite yr av lycka varje gång? Jag har! Min bästa grej ser ut så här:Och tack så himla mycket för min spellista! Jag har inte riktigt hunnit lyssna, men jag ska! Och vi hörs snart igen.

Kram, Agnes
15.03.2011 kl. 20:35

marsmusik

Och Agnes...

Jag vet att du gillar Lady Gaga. Visst, det är hemskt catchigt med ”rah,rah” men de här låtarna lyssnar jag mest på just nu, om du vill testa nåt annat:

mars11

/moster
11.03.2011 kl. 20:58
jag är agnes, 11½ veckor. min moster bor på en ö i havet.

Senaste kommentarer

16.04, 20:48om en potatis, del 2 av moster
16.04, 20:46om en potatis, del 1 av moster
16.04, 20:43om en potatis, del 2 av agnes
16.04, 20:42om en potatis, del 6 av moster
16.04, 20:41om en potatis, del 1 av agnes